nieuws

Bert Lugtigheid vertrekt uit RvC Achmea Bank

Branche

Bert Lugtigheid (68) is per 31 december 2014 teruggetreden als lid van de Raad van Commissarissen van Achmea Bank. Lugtigheid heeft besloten om zich niet meer verkiesbaar te stellen en vertrekt daardoor na 10 jaar uit de RvC.

Bert Lugtigheid vertrekt uit RvC Achmea Bank

Lugtigheid trad eind 2004 toe tot de Raad van Commissarissen van Achmea Bank. Daarvoor was hij onder meer voorzitter van de Raad van Bestuur van LEVOB Bank en Verzekeringen. Hij vervulde ook meerdere nationale en internationale bestuurlijke functies in de verzekeringsbedrijfstak, waaronder die van vice voorzitter van het Verbond van Verzekeraars. Lugtigheids termijn liep op 31 december af en hij besloot zich niet meer verkiesbaar te stellen. Daardoor bestaat de RvC van Achmea Bank nog uit drie mensen: voorzitter Erik van de Merwe, Jan Molenaar en Bianca Tetteroo. Achmea laat weten dat er geen nieuw lid in de RvC komt ter vervanging van Lugtigheid.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.