nieuws

VKG faciliteert afleggen beroepseed voor adviseurs

Branche

Alle medewerkers van financieel adviseurs die contact hebben met klanten moeten vanaf 1 april 2015 de Beroepseed gaan afleggen. Serviceprovider VKG wil daarom tijdens hun netwerkevenement in april adviseurs de gelegenheid geven om de eed af te leggen.

VKG faciliteert afleggen beroepseed voor adviseurs

“Rode draad is het terugwinnen van het vertrouwen in de financiële sector door consistent het klantbelang op één te plaatsen. Richt daarom uw blik op de toekomst en bewijs samen met uw financiële collega’s dat de financiële sector nu ‘anders in de wedstrijd’ zit. En accepteer dat de overheid er in deze fase bovenop zit. Als wij gezamenlijk het klantbelang op één zetten, dan winnen we het vertrouwen weer snel terug”, schrijft VKG.

VKG nodigt zowel aangesloten als niet-aangesloten kantoren uit om gezamenlijk de eed af te komen leggen. Dat kan tijdens de VKG On Stage dagen, die medio april weer worden georganiseerd. Onder andere ex-wielrenner Maarten Ducrot en illusionist Victor Mids zullen spreken op deze dagen.

Reageer op dit artikel