nieuws

Toezichthouders handhaven status als Top Employer

Branche

De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten hebben gisteravond opnieuw de Top Employers certificering ontvangen, het keurmerk voor goed werkgeverschap van een organisatie.

Toezichthouders handhaven status als Top Employer

De certificering geeft (toekomstige) werknemers en andere stakeholders het vertrouwen dat zij kiezen voor een organisatie die wordt erkend als een van de beste werkgevers in Nederland. Het onderzoek beoordeelt het beleid van een organisatie op primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, organisatiecultuur en carrièremogelijkheden. Ondernemingen die zich kwalificeren als Top Employer kunnen een jaar lang gebruikmaken van deze exclusieve status.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het onafhankelijke Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd. Ook het personeelsbeleid van uitvaartverzekeraar Yarden en dat van pensioenuitvoerder MN voldoen aan de hoogste eisen. Zie hier voor een overzicht van de Nederlandse bedrijven die zich tot de top mogen rekenen.

Reageer op dit artikel