nieuws

Thoma neemt Kruit Assurantiën over

Branche

Het Lochemse Thoma Exploitatie heeft met terugwerkende kracht de aandelen van Kruit Assurantiën en Kruit en Venema Assuradeuren per 1 januari 2014 overgenomen. Kruit Assurantiën, dat twaalf medewerkers heeft zal wel zelfstandig blijven opereren binnen de Thoma Groep vanuit het kantoor in Ridderkerk.

Thoma neemt Kruit Assurantiën over

Het oostelijke Thoma hoopt met de aankoop een grotere landelijke spreiding te realiseren. Directeur Hans Thoma (foto): “Deze acquisitie past in de landelijke groeistrategie die Thoma voor ogen heeft. De filosofie van de beide bedrijven en de wijze waarop relaties worden bediend sluiten naadloos op elkaar aan. De commerciële slagkracht van Kruit Assurantiën en de goede marktpositie van Thoma bieden uitstekende kansen om deze groei te realiseren en de winstgevendheid te optimaliseren.” Thoma werd vorig jaar overgenomen door Fatum.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.