nieuws

Meetingpoint brengt pakketvergelijking voor adviseurs uit

Branche

Meetingpoint heeft een nieuwe functionaliteit gelanceerd op Mp4all, het digitale transactieplatform voor de financieel adviseur: Vergelijken Pakketten. Hiermee kan de adviseur pakketten van verschillende aanbieders vergelijken.

Meetinpoint zegt hiermee de eerste en enige aanbieder van online pakketvergelijkingen voor de onafhankelijk adviseur in Nederland te zijn. Bij de start vandaag zijn er pakketten van vier verzekeraars voor vergelijking beschikbaar. Het gaat om pakketten van Avéro Achmea, Delta Lloyd, Generali en Reaal. Voor de zomer moeten hier nog pakketten van Aegon, Asr en NN bij komen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.