nieuws

Jan Steenman in bestuur Stichting toetsing verzekeraars

Branche

Jan Steenman (64) is benoemd tot nieuw bestuurslid van de Stichting toetsing verzekeraars. De voormalig directievoorzitter van de Europeesche is de opvolger van Tom Roos, die ruim drie jaar plaatsnam in het bestuur van de stichting, die verantwoordelijk is voor het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Jan Steenman in bestuur Stichting toetsing verzekeraars

“Jan Steenman heeft veel ervaring in de verzekeringsbranche. Hij kent onze stichting al, omdat hij lid was van de bezwaarcommissie voor het Keurmerk Klantgericht Verzekeren”, toont bestuursvoorzitter Ieke van den Burg zich tevreden met de aanstelling. Steenman neemt de taken over van Roos. De oud-toezichthouder van DNB is sinds kort lid van de raad van commissarissen bij Univé Verzekeringen. Omdat bestuurders van de stichting geen werkrelatie met verzekeringsmaatschappijen mogen hebben, moest Roos zijn bestuursfunctie opgeven.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.