nieuws

Hypotheker beantwoordt vragen via WhatsApp

Branche

Komende zaterdag is het de landelijke Open Huizen Dag. Op die dag, georganiseerd door makelaarsvereniging NVM, kunnen huizenzoekers tussen 11 en 15 uur een groot aantal woningen bezichtigen. De Hypotheker biedt potentiële kopers de mogelijkheid om ‘en route’ hun vragen te WhatsAppen naar de keten.

Hypotheker beantwoordt vragen via WhatsApp

De dag trekt volgens De Hypotheker duizenden huizenzoekers. “Die hebben veel vragen. Bijvoorbeeld of dat ene mooie huis wel financieel haalbaar is. Door WhatsApp in te zetten kunnen wij snel antwoord geven op dergelijke vragen”, zegt woordvoerder Jill Aalders. “En de informatie wordt alleen gestuurd naar degene die de vraag heeft gesteld, dus het blijft persoonlijk.”

De Hypotheker adviseert huizenzoekers alvast het maximale leenbedrag en de maximale maandlast te berekenen. Via de site kan ook mobiel de waarde van een woning worden berekend. Tot 17 uur kunnen ‘appjes’  worden gestuurd. Op deze site staat meer informatie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.