nieuws

Financiën stuurt manager naar CDFD

Branche

Erik Mulder, programmamanager bij het ministerie van Financiën gaat zich bemoeien met de organisatieontwikkeling van het CDFD, het onderhouden van de relaties met stakeholders en ketenpartners én de nazorg van het project ‘Implementatie Centrale Examenbank Wft’.

Financiën stuurt manager naar CDFD

Dat meldt het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening. Erik Mulder is op 1 april met zijn nieuwe werkzaamheden gestart. Daarnaast blijft hij programmamanager Centrale Examenbank bij het ministerie.
Mulder heeft vorig jaar in opdracht van het ministerie het CDFD aan een evaluatie onderworpen. Of zijn komst naar het exameninstituut daar een direct gevolg van is, kon op het ministerie nog niemand bevestigen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.