nieuws

De Amersfoortse reserveert 2 miljoen voor ondernemers

Branche

Verzekeraar De Amersfoortse start met het nieuwe initiatief doorgaan.nl, een platform voor ondernemers om hun ideeën te presenteren aan investeerders en het publiek. De Amersfoortse heeft zelf € 2 mln beschikbaar gemaakt voor kansrijke ideeën.

De Amersfoortse reserveert 2 miljoen voor ondernemers

De ondernemersverzekeraar vindt dat goede ideeën uit hun doelgroep altijd een kans moeten krijgen. Daarvoor biedt De Amersfoortse doorgaan.nl als platform. Zowel startende als bestaande ondernemingen krijgen hierop een podium om ideeën te presenteren, waarin iedereen kan investeren.

Like en share
De Amersfoortse investeert zelf ook in de ondernemers. Voor iedere like en share die de bezoekers toekennen aan het idee, investeert de verzekeraar een bepaald bedrag in de ondernemer, tot een aangegeven maximum. Hoe meer likes en shares, hoe groter de investering van De Amersfoortse.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.