nieuws

Aegon stelt twee nieuwe rvc-leden voor

Branche

Aegon gaat op de algemene vergadering van aandeelhouders op 21 mei twee nieuwe leden voor de raad van commissarissen voorstellen. Robert Dineen en Corien Wortmann-Kool zouden bij goedkeuring voor een termijn van vier jaar in de raad plaats kunnen nemen.

Aegon stelt twee nieuwe rvc-leden voor

Dineen (63) is de voormalige vice-voorzitter van Lincoln Financial Network en was lid van de Senior Management Committee van Lincoln Financial Group. Wortmann-Kool (54, foto) is momenteel nog lid van het Europees Parlement namens het CDA/EVP en vice-voorzitter van de EVP-fractie. In die functie is ze verantwoordelijk voor financieel, economisch en milieubeleid. Wortmann-Kool zal haar functies in mei neerleggen, na de verkiezingen voor het Europees Parlement. Zij stelt zich niet meer herkiesbaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.