nieuws

Softwarebedrijven slaan handen ineen

Branche

ICT company XiTec from Waddinxveen ErvaarDevrijheid has taken over (Capelle aan den IJssel). Hence, the functionalities of the software Assuportal and Dynas linked.

Softwarebedrijven slaan handen ineen

ErvaarDevrijheid owner Henk Recallists remains active for the company. Assuportal employs nearly 200 users. The value of the acquisition is in the fact that the users of the package now also known as the ‘back end’ functionalities can be used by Dynas says Recallists. “Then you think for example accounting and underwriting facilities.” According XiTec-owner Johan de Jong Dynas developed based on open source, “a unique aspect in this industry.” “By adding the two solutions together creates a wonderful combination, for both the start and for a large insurance office (attorney) office provides the desired functionality. An additional advantage of this scaling is that the cost of the development of products and services can be limited. “

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.