nieuws

Smartphone vaak minimaal gedekt door reisverzekering

Branche

Meer dan twee derde (70%) van de reisverzekeringen keert bij verlies, diefstal of schade aan moderne elektronica maximaal € 300 uit. Dit blijkt uit onderzoek door MoneyView. Bij enkele verzekeringen is de dekking voor een smartphones expliciet bepaald op € 100, terwijl er ook sprake is van een even groot eigen risico.

Smartphone vaak minimaal gedekt door reisverzekering

Het jaarlijkse onderzoek  van MoneyView leverde bij de kortlopende reisverzekeringen 5 sterren op voor de prijsstelling van Ohra (Tijdelijke reisverzekering) en Zelf.nl (Kortlopende reisverzekering). Kwalitatief kwamen ANWB/Unigarant (Kortlopende Reis Compleet/Uitgebreid) en Europeesche Verzekeringen (Kortlopende reisverzekering Optimaal) met 5 sterren het beste uit het onderzoek.

Doorlopende reisverzekering

ANWB/Unigarant (Doorlopende Reis Compleet/Uitgebreid) en Europeesche Verzekeringen (Doorlopende reisverzekering Optimaal) kregen ook 5 sterren voor kwaliteit bij hun doorlopende reisverzekering. Dat gold ook voor de ZPP Doorlopende Reisverzekering van Nationale-Nederlanden. Qua prijs scoorden AON Direct (Doorlopende Reisverzekering), SNS Bank/Zelf.nl (Doorlopende reisverzekering Europa Plus/Wereld) en Univé (Doorlopende reisverzekering Budgetpakket) 5 sterren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.