nieuws

Nationale Waarborg steunt LEF via bankgaranties

Branche

Nationale Waarborg, gespecialiseerd in bankgaranties, zoekt adviseurs die via een speciale LEF-bankgarantie een deel van hun verdiensten willen doneren aan de stichting LEF.

Nationale Waarborg steunt LEF via bankgaranties

De stichting ondersteunt met lesprogramma’s financiële educatie op mbo-scholen. Nationale Waarborg wil daaraan een steentje bijdragen met de LEF-bankgarantie. Een deel van de verkoopprijs van de bankgarantie wordt gedoneerd aan de stichting. “De hoogte van dit deel en de wijze waarop dit verdisconteerd wordt, bepaalt de adviseur.” Nationale Waarborg verdubbelt deze donaties het eerste jaar.
Adviseurs kunnen zich voor de LEF-bankgarantie aanmelden via www.nationalewaarborg.nl/lef. “Alle adviseurs die dit initiatief omarmen zullen als LEFgozer worden opgenomen in de LEF-galerij van Nationale Waarborg. Een intensieve socialmediacampagne behoort tot het promotiepakket. Het Nederlandse Hypotheek Collectief heeft zich inmiddels gemeld als eerste LEFgozer.”

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.