nieuws

HypotheekCompany verkrijgt voorrang bij geldverstrekkers

Branche

Adviesketen HypotheekCompany heeft met de geldverstrekkers ASR, ABN Amro en Hypotrust afspraken gemaakt zodat deze adviseurs van HypotheekCompany voorrang geven bij het behandelen van dossiers. Onder de noemer Hypotheek Company Fastpass kan de hypotheek van een klant zo binnen 6 of 7 dagen bij de notaris passeren.

HypotheekCompany verkrijgt voorrang bij geldverstrekkers

Met het concept wil HypotheekCompany, dat inmiddels 100 vestigingen door heel Nederland telt, inspelen op de oplopende werkvoorraden bij verschillende maatschappijen.  De franchiseketen is ook met andere geldverstrekkers in gesprek over voorrangsafspraken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.