nieuws

Herstel hypotheekmarkt houdt aan

Branche

In februari zijn ruim 14.900 hypotheekaanvragen via het Hypotheken Data Netwerk (HDN) verzonden, 16% meer dan in januari. In vergelijking met februari 2013 ligt het aantal zelfs 47% hoger. Van de nieuwe hypotheekaanvragen is 59% met NHG aangevraagd.

Herstel hypotheekmarkt houdt aan

Volgens HDN-directeur Dorine van Basten bevestigt de toename van het aantal aanvragen de berichten over het broze herstel in de markt. “Met een marktaandeel van ruim 70% van alle hypotheken in Nederland, signaleert HDN als één van de eerste partijen hoe het er in de hypotheekmarkt aan toe gaat”, aldus Van Basten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.