nieuws

Bovemij en Bosch samen in autoleningen

Branche

Autoservice- en onderhoudsbedrijf Bosch Car Service is in samenwerking met Bovemij een eigen financieringsconcept gestart. Het product biedt onder meer een flexibele lening die is gebaseerd op de verwachte levensduur van de te kopen auto.

Bovemij en Bosch samen in autoleningen

Bosch Car Service heeft 385 vestigingen in ons land. “Wij zijn het eerste universele serviceconcept  dat een eigen financiering aanbiedt.” Met Bovemij werd al samengewerkt op verzekeringsgebied: er bestaat al een autoverzekering onder Bosch-label.
Bij het nieuwe financieringsproduct wordt de aanvraag voor een lening via een Bosch-vestiging gedaan. Bovemij Financiële Diensten handelt de aanvraag verder af. De lening wordt afgestemd op de levensduur van de auto en bedraagt nooit meer dan de waarde van de auto.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.