nieuws

Zorg en Zekerheid groeit met 5.000 verzekerden

Branche

Kostenoverweging

Van Houten constateert dat bij Zorg en Zekerheid het aantal mensen dat uit kostenoverwegingen niet langer voor een aanvullende verzekering kiest, daalt ten opzichte van vorig jaar (1% versus 3% in 2013). “Daarentegen kozen 2.500 verzekerden meer voor een vrijwillig eigen risico. Heel succesvol blijkt onze unieke optie om de vergoeding tandheelkunde te delen. De groep verzekerden die hier gebruik van maakt, steeg met 24% van 22.000 naar ruim 27.000”, aldus Van Houten. Het aantal verzekerden dat zich via een collectiviteit aansluit bij Zorg en Zekerheid blijft hoog: 85% van de verzekerden is via werkgever of vereniging aangesloten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.