nieuws

Vervolg bekroonde DELA-campagne

Branche

DELA vervolgt de campagne ‘Mooie woorden voor elkaar’ met drie nieuwe verhalen. Daarnaast brengt de uitvaartverzekeraar het lied ‘Alles voor een ander’ uit, gezongen door Martine voor haar vader Klaas, in een van de drie nieuwe filmpjes.

De opbrengt van het lied gaat naar een project tegen eenzaamheid. Welk project dat wordt, mogen bezoekers van de Facebookpagina van DELA zelf bepalen. De DELA-campagne leverde de uitvaartverzekeraar veel Nederlandse advertentieprijzen en onder meer een Grand Prix op het Filmfestival van Cannes op.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.