nieuws

Samenwerking tussen EMS en Crawford Company

Branche

EMSEMS en Crawford and Company zijn begin deze maand een samenwerking aangegaan. Als gevolg van de samenwerking gaan Crawford en Broadspire gebruik maken van het EMS-concept voor het afhandelen van bulkschade. In eerste instantie alleen in Nederland, later ook internationaal.

EMS werkt al samen met meerdere ketenpartners, waaronder BCE (projectondersteuning) en Friss (fraude), NOMOT (interieurherstel) en ASN/Car Repair Europe (autoherstel). Via het netwerk van claimhandlingsexpert Crawford hoopt EMS zijn claimmodel internationaal uit te kunnen rollen.

Volgens de initiatiefnemers kunnen claimers aan de hand van dit model 80% van de bulkschade zelf elektronisch melden en afwikkelen. Het systeem geeft aan of dit laatste mogelijk is of dat er verdere actie moet worden ondernomen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.