nieuws

NN sluit aan bij Skydoo

Branche

Nationale-Nederlanden Bank en hypotheekplatform Skydoo gaan samenwerken. Vanaf deze week kan een kleine groep NN-intermediairs al gebruik maken van het platform dat het aanvraag- en verwerkingsproces tussen intermediairs en geldverstrekkers efficiënter en sneller moet maken. Uiteindelijk worden alle distributiepartners van NN gefaseerd aangesloten.

NN zet naar eigen zeggen met de aansluiting op  Skydoo een volgende stap in het digitaliseren van haar hypotheekprocessen. “Het aanvragen, offreren en accepteren van hypotheken wordt hierdoor voor klanten en adviseurs efficiënter, sneller en transparanter”, aldus de verzekeraar. Behalve NN zijn ook Aegon, SNS Bank, BLG Wonen en ASR aangesloten op de applicatie die zorgt voor aanvraagtoetsing en -screening, digitale analyse en controle van alle relevante dossierstukken en informatievoorziening rondom de aanvraag van het hypotheekproduct.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.