nieuws

Niek Post weg bij Willis

Branche

Niek Post is weg bij assurantiemakelaar Willis Nederland . Dit valt af te leiden uit zijn afwezigheidsassistent dat als bericht het volgende aangeeft: "Effective 1 January 2014 I am no longer working for Willis. Please contact your account manager or if needed Alistair Lester , interim CEO of Willis Netherlands or Mischa Schrijver , Director , Corporate Accounts."

Niek Post weg bij Willis

In november 2013 werd duidelijk dat Post op een zijspoor werd gezet. Hij kreeg toen de functie van ‘senior client relationship director’. Willis Nederland laat in een reactie weten dat "men gezamenlijk overeengekomen is dat Niek Post een andere uitdaging aangaat. Wij wensen hem veel succes", aldus Willis Nederland.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.