nieuws

Conservatrix legt meerwaarde onafhankelijk advies uit

Branche

Conservatrix PosterConservatrix heeft haar verzekerden een dubbelzijdige poster toegestuurd waarop het belang van onafhankelijk financieel advies wordt uitgelegd. Met de poster wil de levensverzekeraar inspelen op geluiden uit de markt dat veel consumenten nog steeds moeite hebben met het directe beloningsmodel waarbij ze zelf de adviseur moeten betalen. Toch heeft consument daar volgens Conservatrix wel het meeste baat bij.

De intermediaire verzekeraar uit Baarn laat in de mailing op een luchtige manier zien welke onzekerheden zich kunnen voordoen in 2014. Op de achterzijde van deze poster benadrukt Conservatrix nogmaals het belang van onafhankelijk financieel advies en de toevoegde waarde en zekerheid die dit advies met zich mee brengt. Hierbij wordt ook duidelijk het verschil gemaakt  tussen onafhankelijk financieel advies en directe verkoop bij een bank of verzekeraar. “Wij blijven geloven in hechte en exclusieve samenwerking met het onafhankelijke intermediair”, aldus Conservatrix

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.