nieuws

RvC Delta Lloyd bevestigt aanstelling Van der Noordaa

Branche

De voordracht was al gedaan en de benoeming van Hans van der Noordaa als de nieuwe bestuursvoorzitter van Delta Lloyd is nu ook definitief in kannen en kruiken. De aanstelling werd woensdagavond door de Raad van Commissarissen bevestigd.

RvC Delta Lloyd bevestigt aanstelling Van der Noordaa

Dat gebeurde na het informeren van de aandeelhouders in de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. De voormalig ING-man Van der Noordaa zal per 1 januari 2015 in dienst treden als voorzitter van de Raad van Bestuur. Op diezelfde dag zal Niek Hoek terugtreden als bestuursvoorzitter. Van der Noordaa is benoemd voor een termijn van vier jaar. Hoek zal vanaf 1 januari zijn taken overdragen aan Van der Noorda en op 30 juni 2015 met pensioen gaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.