nieuws

Monuta behoudt Keurmerk

Branche

Monuta is erin geslaagd om het Keurmerk Klantgericht Verzekeren te behouden. De uitvaartverzekeraar doorstond de tweejaarlijkse audit die de Stichting toetsing verzekeraars (Stv) onlangs afnam. De conclusie was dat Monuta de klantprocessen prima op orde heeft.

Monuta behoudt Keurmerk

Frank Fransen, directeur Verzekeringen bij Monuta: “Wij zijn er natuurlijk trots op dat wij het keurmerk mogen behouden. Het bevestigt dat Monuta haar klanten voorop stelt en dat transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het keurmerk geeft de consumenten de zekerheid dat Monuta een betrouwbare en klantgerichte organisatie is.” Het is de laatste keer dat Monuta nog op de ‘ouderwetse’ wijze beoordeeld werd. Vanaf januari 2015 gaat de Stv anders beoordelen, met onder meer frequentere, maar kortere bezoekjes van de stichting.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.