nieuws

Kalender am:events 2015 is rond

Branche

De kalender voor de am:events in 2015 is rond. Volgend jaar zal am naast de bekende evenementen als de am:verzekeringsbranchedag en am:innosurance een aantal nieuwe events lanceren. Bijvoorbeeld ‘Topvrouwen in de verzekeringswereld’ en het hypotheekevent am:hypoadvies.

Kalender am:events 2015 is rond

In totaal zal am acht events organiseren in het komende jaar. Dat begint met het event voor vrouwen in de verzekeringsbranche op 5 februari 2015, bedoeld voor de vrouwelijke verzekeringsprofessional. Vervolgens staan de bekende events Pensioenstrijd (12 maart 2015) en am:innosurance (21 mei 2015) op de kalender. Nieuw in het komende jaar zijn de am:awards in juni, waarin prijzen voor de beste verzekeraar, de beste communicatiecampagne en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook zal am in september een hypotheekevent, am:hypoadvies, organiseren. Meer informatie over de events in het nieuwe jaar is hier te vinden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.