nieuws

Bloemendal Assurantiën weer op overnamepad

Branche

Bloemendal Assurantiën neemt met ingang van het nieuwe jaar assurantiekantoor Runhart uit Vroomshoop over. Per 1 januari 2015 worden alle relaties van Runhart ondergebracht bij Bloemendal, dat al vestigingen heeft in Den Ham en Vriezenveen.

Bloemendal Assurantiën weer op overnamepad

Voor de klanten van Runhart verandert er niets. Het kantoor in Vroomshoop blijft bestaan. De twee werknemers van Runhart blijven in de nieuwe situatie werkzaam in het kantoor in Vroomshoop. Bloemendal Assurantiën is met een totaal van 5.800 relaties, 15 medewerkers en vestigingen in Den Ham, Vriezenveen en Vroomshoop één van de grotere financiële advieskantoren in de regio. Het assurantiekantoor is actief op het gebied van verzekeringen, pensioenen en financiële diensten. Tot de doelgroep behoren bedrijven, ondernemers, zzp’ers en particulieren.

Eerder op overnamepad
Het kantoor was al eerder op overnamepad. In 2009 werd assurantie- en makelaarsbedrijf Buddenberg & Kobes uit Vriezenveen overgenomen en in 2012 de schadeverzekeringen van adviesbureau Fintoned, eveneens uit Vriezenveen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.