nieuws

Gronings exameninstituut erkend door CDFD

Branche

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft de Stichting Educatie Financiële Dienstverlening Noord erkend als Wft-exameninstituut voor Wft-examens, Het in Groningen gevestigde exameninstituut is daarmee gemachtigd om Wft-examens af te nemen.

De erkenning van het CDFD voor het Groningse exameninstituut is drie jaar geldig en per 16 oktober 2014 ingegaan. Na de Hanzehogeschool is de stichting het tweede erkende exameninstituut in Groningen. Het CDFD heeft op dit moment nog aanvragen van Morel Opleiding en Training en STE Examenbureau in behandeling.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.