nieuws

Deze maand duidelijkheid over haalbaarheid Financieel Verbond

Branche

René Graafsma, initiatiefnemer van het Financieel Verbond, heeft laten weten dat deze maand duidelijk wordt of de samenwerking van woekerpolisclaimorganisaties plaats gaat vinden. Graafsma gaat in oktober en november gesprekken voeren met de partijen.

Deze maand duidelijkheid over haalbaarheid Financieel Verbond

Als een samenwerking tot stand komt, verwacht Graafsma dat het Financieel Verbond aan het einde van november feitelijk op kan treden. Graafsma heeft Bo van Luijtelaar aangesteld als (in)formateur om sturing te geven aan het verdere vormgevingsproces. Graafsma: “Onder leiding van Van Luijtelaar zullen de potentiële leden van het Financieel Verbond definitief worden uitgenodigd deel te nemen en met hen zal worden besproken op welke wijze dat voor hen het beste kan gaan gebeuren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.