nieuws

AFM updatet DVD-generator

Branche

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft financieel dienstverleners opgeroepen om het dienstverleningsdocument (DVD) te actualiseren. Als ruggensteuntje heeft de toezichthouder een geüpdatete versie van de DVD-generator online gezet.

AFM updatet DVD-generator

 De AFM publiceert jaarlijks de op de markt verkrijgbare producten per productgategorie. De update is sinds 13 augustus terug te vinden in de DVD-generator. De toezichthouder hoopt hiermee dienstverleners te faciliteren die hun DVD gaan actualiseren. Daarvoor moeten dienstverleners naar het Digitaal Loket van de AFM en inloggen met hun AFM-ID. Als het aan de toezichthouder ligt, wachten dienstverleners daar niet te lang mee. “Omdat uw DVD op ieder moment actueel moet zijn, raden wij u aan om uw DVD zo snel mogelijk te actualiseren.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.