nieuws

D&O in de race voor overname keurmerk

Branche

Bureau D&O is in gesprek met de curator van de eind vorig jaar failliet verklaarde Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening. De gesprekken gaan over de overname van het beeldmerk.

D&O in de race voor overname keurmerk

"Naar verwachting leiden de gesprekken deze week tot een besluit of Bureau D&O wel of niet het beeldmerk overneemt. In een positief scenario gaan wij ons inspannen om van het keurmerk een echt kwaliteitslabel te maken waarbij verder gekeken wordt dan uitsluitend de verplichtingen uit de Wft", zo schrijft D&O in zijn nieuwsbrief.
Na de faillissementsuitspraak werden de activa van het keurmerk via Troostwijk op een veiling aangeboden met als startbod € 37.500. Dat leidde echter niet tot biedingen. Eerder was met SVC Consultancy over een overname gesproken, maar dat liep op niets uit. Curator Sascha Guillaume verwachtte toen met een veiling een hogere opbrengst te kunnen genereren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.