nieuws

Directiewissel bij Westenburg Assurantiën

Branche

Rutger Westenburg is de nieuwe algemeen directeur van Westenburg Assurantiën. Hij neemt het stokje over van Joost Bauwens met wie hij nu samen de directie gaat vormen. Met Rutger Westenburg zit nu de derde generatie op de troon bij het familiebedrijf dat in 1944 werd opgericht.

Directiewissel bij Westenburg Assurantiën

Westenburg Assurantiën B.V. is één van de grootste zelfstandige en onafhankelijke assurantietussenpersonen van Zuid-Nederland, met vestigingen in Breda, Roosendaal, Halsteren en Oosterhout. Westenburg heeft ongeveer 17.000 particuliere en zakelijke klanten en behaalde in 2013 een omzet van ruim € 6 mln. Daarnaast heeft Westenburg, aangesloten bij de Noordeloos Groep, een eigen pensioenadviesbureau en een volmachtbedrijf. 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.