nieuws

De Goudse benoemt Roffel als CFRO

Branche

Klaas Johan Roffel treedt op 1 mei 2014 toe tot het bestuur van De Goudse in de functie van Chief Financial and Risk Officer. Het bestuur van De Goudse bestaat dan naast Roffel uit voorzitter Michel Lamie en vicevoorzitter Geert Bouwmeester.

De Goudse benoemt Roffel als CFRO

Roffel is afkomstig van ABN AMRO Verzekeringen, waar hij Financieel Directeur was. Daarvoor was hij werkzaam bij onder meer de Delta Lloyd Groep Zorg en Univé Verzekeringen. Bestuursvoorzitter Michel Lamie: "De Goudse heeft een ambitieuze MKB-strategie en streeft naar een toppositie als ondernemersverzekeraar. De Chief Financial and Risk Officer is een belangrijke bewaker en ondersteuner van dit proces."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.