nieuws

Wissels verruilt Achmea Bank voor SNS Reaal

Branche

Financieel & Risk Directeur Martijn Wissels (55) verlaat Achmea Bank om Directeur Group Risk Management te worden bij SNS Reaal. Achmea Bank is inmiddels op zoek gegaan naar een opvolger voor Wissels.

Wissels verruilt Achmea Bank voor SNS Reaal

Wissels trad in september 2010 toe tot de directie van Achmea Bank. Daarvoor werkte hij twintig jaar in diverse functies bij Fortis. In 2007 en 2008 gaf hij mede leiding aan de integratie van de risicomanagement afdelingen van Fortis en ABN Amro.
Wissels is niet de eerste uit de Achmea-familie die de overstap maakt naar SNS Reaal. Na de nationalisering van SNS Reaal begin februari maakte toenmalig Achmea-CFO Gerard van Olphen de overstap naar het kersverse staatsbedrijf.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.