nieuws

Alfin lijft nieuwe portefeuilles in

Branche

Alfin Adviesgroep uit Dokkum heeft de particuliere relaties van Brugman Advies uit Groningen en Braaksma Assurantiën uit Ferwert overgenomen. Daarnaast is Alfin een samenwerking aangegaan met volmachtbedrijf Nedasco.

Alfin lijft nieuwe portefeuilles in

In totaal nam Alfin adviesgroep in de afgelopen vijf jaar zes middelgrote, regionale kantoren over. De groep is daarmee naar eigen zeggen een van de grootste assurantiebemiddelaars in Noord Nederland.  Vanuit het hoofdkantoor van Alfin Adviesgroep in Dokkum en de regiokantoren in Heerenveen,  Triemen, Balk en Leeuwarden worden relaties door heel Nederland bediend. In totaal werken er 11 medewerkers.
Medeoprichter en bestuurder Edwin Boonstra: "Alfin Adviesgroep staat voor scherpe premies en goede voorwaarden. Met deze overnames en de samenwerking met Nedasco kunnen we de dienstverlening die onze klant gewend is ook in de toekomst blijven garanderen".

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.