nieuws

‘Ook veelgeprezen SWO Allianz voldoet niet’

Branche

Verzekeringsadvocaat Femke de Jong-Struiksma noemt het opmerkelijk dat de nieuwe samenwerkingsovereenkomst van Allianz alom wordt geprezen als voorbeeld van hoe het wel moet. “Ook deze overeenkomst voldoet niet.”

‘Ook veelgeprezen SWO Allianz voldoet niet’

“Het zit juridisch gewoon niet goed in elkaar”, zegt de advocaat van het Haagse kantoor Van Beem de Jong in haar blog op deze site. “Ik mis essentiële bepalingen. Het is een sympathieke poging maar de klus is nog lang niet af." Ze vervolgt: "Het signaal is helder. De lat moet omhoog. Dat geldt niet alleen voor de juridische inhoud. Maar ook voor het proces waarmee nieuwe samenwerkingsvoorwaarden tot stand komen en gepresenteerd worden. Dat neemt niet weg dat het pionieren is.” Lees verder.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.