nieuws

Obvion herschrijft samenwerkingsovereenkomst

Branche

Obvion heeft besloten om de samenwerkingsovereenkomst te herschrijven. In september krijgen alle kantoren een aangepaste overeenkomst, ook de adviseurs die reeds een overeenkomst ondertekenden. Dat meldt de hypotheekverstrekker uit Heerlen vandaag aan haar relaties.

Obvion herschrijft samenwerkingsovereenkomst

"Belangrijkste reden is dat de teksten nu leiden tot verkeerde interpretaties. Juist het klantbelang dat juridisch uitstekend wordt behartigd, raakt op de achtergrond door de wijze van communiceren. Dat moet beter", aldus Obvion die zich met veel commotie zag geconfronteerd rondom de introductie van de samenwerkingsovereenkomst de afgelopen periode. "Een aantal opmerkingen doen Obvion pijn. Obvion heeft oprecht gestreefd om het klantbelang samen met u als adviseur optimaal te waarborgen", aldus de aanbieder.
"Uit de reacties die we van een aantal van u en van D&O en Adfiz ontvingen, trekken we de conclusie dat de wijze waarop zaken nu zijn opgeschreven, leiden tot niet bedoelde interpretaties. Het communiceert onvoldoende hetgeen Obvion juist wil benadrukken: het klantbelang. Om beter te borgen dat we nu wel de juiste toon gebruiken, betrekken we een aantal van de kantoren die eerder reageerden. Daarnaast betrekken we partijen als D&O en Adfiz die ook eerder reageerden. Ten slotte betrekken we externe deskundigen."
In september krijgen alle kantoren een aangepaste overeenkomst, ook de adviseurs die reeds een overeenkomst ondertekenden. "Kantoren die nog geen overeenkomst instuurden, hoeven nu even niets te doen met de eerder verstuurde overeenkomst’, aldus Obvion.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.