nieuws

Driekleur koopt Duine

Branche

Driekleur verzekeringen (Goes) heeft het assurantiebedrijf van Duine uit Bergen op Zoom overgenomen. "De overname wordt mede ingegeven door de noodzaak tot verdere professionalisering van de advies- en bemiddelingsactiviteiten op assurantiegebied en de steeds zwaarder wordende eisen vanuit de markt en de overheid (wetgeving) op het gebied van deskundigheid en bedrijfsvoering, waarvoor voldoende schaalgrootte benodigd is."

Driekleur koopt Duine

Duine Adviesburo heeft 5.000 klanten in portefeuille en zal per 1 oktober worden samengevoegd met de bestaande vestiging van Driekleur in Bergen op Zoom. Driekleur (60 medewerkers) heeft daarnaast nog vestigingen in Goes, Zierikzee, Middelburg en Terneuzen. "Met deze overname zet Driekleur verzekeringen een volgende belangrijke stap in het strategisch doel om in West Brabant met een krachtige vestiging haar assurantieactiviteiten uit te bouwen."
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.