nieuws

60 jaar Schouten Zekerheid

Branche

Afgelopen zaterdag was het precies 60 jaar geleden dat Schouten Zekerheid door Jaap Schouten werd opgericht. In die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen, brancheverenigingen en particulieren en is tevens gevolmachtigd agent voor diverse verzekeraars.

60 jaar Schouten Zekerheid

Volgens Rob van Os, de huidige algemeen directeur van Schouten Zekerheid, is het ondermeer de Rotterdamse nuchterheid die het bedrijf heeft gebracht waar het nu is. Op 15 juni 2013 is er al een jubileumfeest geweest voor alle medewerkers van Schouten Zekerheid, inclusief de medewerkers van KOK Assurantiën. Op 19 september zal een feest worden gegeven voor een selecte groep klanten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.