nieuws

Verzekering houdt niet altijd gelijke pas met terrorisme

Branche

Tot enkele jaren gebeurden grote terroristische aanslagen vooral in de belangrijke financiële centra in de wereld. Maar aanslagen als die in Oslo en bij de Boston marathon laten zien dat terroristen steeds moeilijker te definiëren en aanslagen steeds moeilijker te voorspellen te zijn. Terrorismeverzekeringen houden hier niet altijd gelijke pas mee. “Bedrijven hebben teveel vertrouwd op hun terrorismeverzekering,” aldus Piers Gregory, Terrorism Underwriting Manager bij ACE. “Het is een zeer specifieke verzekering, die de gebeurtenissen die we bijvoorbeeld in het Midden-Oosten hebben gezien niet dekt: oproer, volksopstanden en burgeroorlogen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.