nieuws

Legal & General ontwikkelt publieksuitingen voor intermediair

Branche

In overleg met Nibud brengt Legal & General de komende tijd een serie publieksuitingen uit die het intermediair kan gebruiken voor de financiële educatie van de consument.

Legal & General ontwikkelt publieksuitingen voor intermediair

De verzekeraar maakte samen met het Nibud advertenties en banners die het intermediair kan bestellen. Voor relaties van Legal & General is het materiaal gratis. De digitale advertenties gaan in op de hypotheek als geldlening, het opbouwen van pensioen en sparen voor de studie van de kinderen. De hypotheekadvertentie benadrukt bijvoorbeeld dat een hypotheek niets meer of minder dan een geldlening is.
In de uitingen wordt naast de feitelijke informatie alleen verwezen naar het Nibud. Op geen enkele wijze wordt verwezen naar Legal & General, zo benadrukt de verzekeraar. “We willen graag bijdragen aan de financiële educatie van de consument”, aldus algemeen directeur Arno Dolders. “Het intermediair kan hierbij een belangrijke rol spelen. Daarbij zal ook blijken dat naarmate de consument beter de complexheid van veel financiële vraagstukken snapt men het advies van een onafhankelijk adviseur ook meer zal waarderen.” Op de advertenties wordt consumenten dan ook aanbevolen contact te zoeken met een onafhankelijk adviseur. Legal & General ontwikkelde eerder al neutraal informatiemateriaal zoals een brochure, website en video over de voordelen van onafhankelijk financieel advies voor de consument.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.