nieuws

De Witte adviseert al 70 jaar Onderlinge ’s-Gravenhage

Branche

Een in 1943 ondertekende samenwerkingsovereenkomst tussen De Witte Assurantiën in Hoogeveen en Onderlinge ‘s-Gravenhage is 70 jaar na dato voor de verzekeraar reden om het kantoor met een taart in het zonnetje te zetten.

De Witte adviseert al 70 jaar Onderlinge ’s-Gravenhage

De overeenkomst werd destijds getekend door Simon de Witte. Na de pensionering van de oprichter werd de zaak voortgezet door zijn zoon Hotze de Witte (links). De derde generatie, de zoon van Hotze, Simon de Witte (rechts), werkt inmiddels ook alweer enige jaren bij De Witte Assurantiën. Het ligt in de lijn van de verwachting dat hij, net als zijn vader, het kantoor zal overnemen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.