nieuws

Conservatrix traint intermediair in social media

Branche

Conservatrix introduceert voor intermediairs de ‘Conservatrix Social Media Summer Course’. Via elf tutorials biedt de Baarnse levensverzekeraar de mogelijkheid om in zes weken tijd expert op het gebied van social media te worden.

Conservatrix traint intermediair in social media

Een groot deel van het intermediair heeft volgens Conservatrix de wens om social media als communicatiemiddel in te zetten. Onderwerpen die aan bod komen zijn ‘Adverteren in Facebook’, ‘Trouwe fans creëren via Twitter’ en ‘Monitoren’. Elke tutorial duurt ongeveer 10 minuten. De tutorials zijn te bekijken via de Facebookpagina van Conservatrix.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.