nieuws

Interpolis official partner Hockey Bond

Branche

Met het ondertekenen van een partnerovereenkomst tijdens de Rabobank Hockey World League 2013, dat morgen in Rotterdam van start gaat, wordt Interpolis tot 31 december 2016 official partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Interpolis official partner Hockey Bond

De officiële ondertekening door Arné van den Boom, directeur Interpolis, en Johan Wakkie, directeur KNHB, staat voor vrijdag gepland. Het partnership dat Interpolis aangaat is met name gericht op de jeugd. Die wil de verzekeraar beter en gevarieerder laten bewegen. Verder staat in het partnerschap verbeteren van veiligheid en gezondheid op het hockeyveld en in het clubgebouw centraal. Hiervoor gaat Interpolis onder andere lokale hockeyverenigingen risico-checks aanbieden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.