nieuws

AFM stelt DVD-generator beschikbaar

Branche

De AFM heeft de DVD-generator beschikbaar gesteld. Financieel dienstverleners kunnen de softwareapplicatie downloaden van de website van de toezichthouder en daarmee een standaard dienstverleningsdocument maken.

AFM stelt DVD-generator beschikbaar

De generator zou een week geleden al beschikbaar komen, maar technische problemen zorgden voor uitstel. Per 1 juli moeten alle financiële dienstverleners een standaard dvd verstrekken voor producten die onder het provisieverbod vallen.
Het dvd wordt gebaseerd op een van de vier zogeheten dienstverleningsvragen: hypotheek, pensioen, risico’s afdekken en vermogen opbouwen. Beschikt de dienstverlener over een ‘productdienstcombinatie’ voor de betreffende dienstverleningsvraag, dan mag hij een DVD aanmaken. De AFM heeft een handleiding voor de DVD-generator gemaakt. Voor vragen is het Ondernemersloket (tijdens kantooruren) beschikbaar via telefoonnummer 0900 6800 680.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.