nieuws

Adfiz zoekt nog een kleine 2.500 handtekeningen

Branche

Om optimaal impact te hebben bij de politiek wil Adfiz minstens 10.000 handtekeningen onder de petitie tegen het verplichte PE- en inhaalexamen. Vanmorgen hadden al bijna 7.626 adviseurs de petitie ondertekend.

Adfiz zoekt nog een kleine 2.500 handtekeningen

Dat zijn er circa 1.000 meer dan een week eerder, toen de lopende marktbrede petitie tegen het verplichte PE- en inhaalexamen door Adfiz onder de aandacht van de Vaste Kamercommissie voor Financiën werd gebracht. “Voor iedere medewerker met één of meer Wft-diploma’s is de petitie van belang. Dat gaat om zeer veel diplomahouders. Om optimaal impact te hebben bij de politiek willen we minstens 10.000 ondertekeningen. Geen woorden maar daden”, aldus Adfiz op haar website.”
Teken hier de marktbrede petitie tegen het verplichte PE- en inhaalexamen

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.