nieuws

Voogd & Voogd presenteert eerste Covea-product

Branche

Ruim zeven maanden nadat Voogd & Voogd in Le Mans (Frankrijk) haar 20e volmachtovereenkomst tekende met het Franse Covea, introduceert de serviceprovider uit Middelharnis het eerste Covea-volmachtproduct: de verlengde nieuwwaarde- en aanschafwaardedekking.

Voogd & Voogd presenteert eerste Covea-product

De nieuwe garantieverzekering is door de bij Voogd & Voogd aangesloten bemiddelaars als aanvullende dekking op de personenautoverzekering af te sluiten. Het product keert bij schade de volledige nieuwwaarde of aanschafwaarde uit. Er vindt geen afschrijving plaats. Het product kent tevens als optie een looptijd van drie jaar. Naast het Covea-product biedt de serviceprovider ook de verlengde nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling van overige verzekeraars als aanvullende dekking aan.
De Franse verzekeraar Covea, met labels zoals MAAF, GMF en MMA, heeft in zijn thuisland een marktaandeel van 25% in autoverzekeringen. Eerder al gaf Voogd & Voogd aan zich in de opstartfase van de samenwerking eerst te richten op automotive gerelateerde producten (affinityproducten), zoals garantieverzekeringen voor voertuigen.
 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.