nieuws

Video met tips moet consument voorbereiden op adviesgesprek

Branche

Advieskeuze.nl en online videobedrijf Eerstestap.nl gaan samenwerken. Binnen de samenwerking zorgt Advieskeuze.nl dat een geschikte adviseur wordt gevonden en bereidt Eerstestap.nl de consument voor op het adviesgesprek. Het laatste bedrijf heeft daarvoor speciale video’s ontwikkeld.

Video met tips moet consument voorbereiden op adviesgesprek

Iedere consument die contact opneemt met een financieel adviseur via Advieskeuze.nl krijgt automatisch de link naar de gratis video met tips voor een goed adviesgesprek. De video geeft tips hoe de klant tot een goed adviesgesprek met de adviseur kan komen. Op het moment dat de klant daadwerkelijk het adviestraject ingaat kan hij ter voorbereiding 7 video’s bekijken. Advieskantoren die deze optie meenemen in hun bedrijfsvoering bieden dat gratis aan en geven een korting op het adviestarief. Klanten die kiezen voor een kantoor dat niet is aangesloten op de Eerstestap.nl kunnen de video’s bekijken tegen betaling van € 8,99.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.