nieuws

Van Zuien nieuwe directeur intermediair bij BNP Paribas Cardif

Branche

Marieke van Zuien is de nieuwe directeur intermediaire distributie bij BNP Paribas Cardif. Van Zuien vervulde tot voor kort bij de Oosterhoutse verzekeraar de rol van communicatiedirecteur. In haar nieuwe functie is Van Zuien verantwoordelijk voor de sales en marketing van verzekeringsproducten via het indirecte distributiekanaal.

Van Zuien nieuwe directeur intermediair bij BNP Paribas Cardif

Voordat Van Zuien (34)  in 2007 in dienst trad bij Cardif werkte ze als algemeen directeur bij de Nederlandse tak van het internationale communicatiebureau Lewis PR. Koud drie jaar in de branche werd Van Zuien in 2010 uitgeroepen tot Verzekeringstalent van het Jaar. In haar vorige functie als directeur Customer & Corporate had ze de leiding over de afdelingen communicatie en customer insight. Van Zuien is als directeur intermediaire distributie de opvolger van Tom van der Geer. Hij maakte onlangs bekend over te stappen naar ASR.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.