nieuws

Nieuw COO voor fraudebestrijder Friss

Branche

Softwarebedrijf Friss heeft Roos Tji aangewezen als nieuwe COO. Tji volgt bij het bedrijf, dat is gespecialiseerd in fraudedetectie en risico-inschatting voor de verzekeringswereld, Christian van Leeuwen op. In 2015 wil de huidige marktleider in de Nederlandse verzekeringsmarkt die positie ook in Europa hebben.

Nieuw COO voor fraudebestrijder Friss

Friss is behalve in Nederland inmiddels in actief in vijf andere Europese landen en haar systeem is inmiddels bij 30 Europese verzekeraars ingevoerd.  Door de sterke groei van de afgelopen jaren kiest Friss ervoor om het management team te versterken met een COO in de persoon van Tji. Van Leeuwen gaat zich als Chief Technology Officer volledig richten op de verdere ontwikkeling van Friss. Tji werkte de laatste jaren als operationeel manager bij Summit Registration Services, waar ze verantwoordelijk was voor IT en projectmanagement. Daarvoor deed ze inhoudelijke en managementervaring op bij de NS, ACN Europe en Cap Gemini.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.