nieuws

Een dienstverleningsdocument is per definitie klantgericht

Branche

Avéro Achmea vindt het belangrijk dat klanten de diensten van een financieel adviseur goed moeten kunnen vergelijken om zo de juiste keuze te kunnen maken. Het moet helder zijn waarvoor de klant betaalt binnen het advies-, bemiddelings- en administratietraject.

 
Een standaard dienstverleningsdocument is volgens ons uitermate geschikt om de klant de juiste keuze te kunnen laten maken. Tegelijkertijd kun je als adviseur je hiermee onderscheiden en je toegevoegde waarde overbrengen.

Wat is uw mening?

Is de klant met een standaard dienstverleningsdocument voldoende op weg geholpen? Weet hij dan wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de aangeboden diensten? En krijgt hij hiermee inzicht in het adviesproces?

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.